Juliol 2018

PorCan Camp

Juliol 2018

Benvolguts veïns de Can Camp,
Durant aquestes darreres setmanes l’equip de la Junta Directiva ha anat treballant pel be del barri.
Amb constància, per mantenir i sobretot millorar el magnífic barri on residim.
S’ha aconseguit netejar una part de la finca abandonada del carrer Camèlies, coneguda com “casa del consul”. Tot el perímetre exterior, permeten de nou el pas del vianants per les voreres que estaven totalment envaïdes per les herbes.
S’ha promogut que la propietat d’una finca del C/Can Camp, que està tancada fa anys, neteges be el jardí, desbrosses i intentar evitar incendis de cara a Sant Joan.
Així mateix s’han eliminat dos pins de grans dimensions que estaven massa inclinats i suposaven un greu perill per la Residencia d’Avis de Can Camp, Mimosa10, i per als veïns i vehicles que transiten pel carrer Mimosa.
S’ha realitzat una mica de manteniment al nostre Local Social. La porta de ferro del carrer tenia una frontissa trencada i s’ha procedit a la seva substitució i soldadura.
Estem mantenint reunions amb l’Ajuntament i L’Illa Activa, per arreglar i millorar l’espai en mal estat que es troba entre la recepció del centre esportiu i el C/Del Club. S’ha parlat de diverses idees, i finalment de manera consensuada i per unanimitat, hem acordat instal·lar un espai familiar, per adults i nens. On volem instal·lar bancs, papereres, entorn bonic i jocs per els infants. Un petit parc infantil i familiar. Avui en dia al barri no en tenim cap i s’hi ho aconseguim seria una bona noticia per a tots. Molt bona col·laboració i ajuda per part del Ajuntament i de l’Illa Activa.
Estem treballant en la creació de la pàgina web dels veïns de Can Camp. Serà una eina de comunicació i participació important. Com es un tema dens i complex, us anirem informant regularment. Us anticipem que hem pogut adquirir el domini d’internet “cancamp.cat”.
Per concloure, hem mantingut trobades i reunions amb el Sr. Alcalde, Andreu Gonzalez, amb la Regidora Sra. Teresa Bada, la Regidora Sra. Roser Ametller, Regidora Sra. Dolors Ferrer, i tècnic municipal de Medi Ambient Sr. Antoni Ferrer. A tots ells el nostre mes sincer agraïment per la seva bona acollida i excel·lent col·laboració.
Apreciats veïns : passeu un magnífic estiu, desfruiteu de les vacances, gaudiu del barri, de les piscines de Can Camp (totalment reformades) i ens retrobem al proper article del diari de setembre.
Ens teniu a la vostra disposició
Victor Arnau
victor@cancamp.cat

Sobre el autor

Can Camp administrator