Octubre 2021

PorCan Camp Editor

Octubre 2021

Benvolguts veïns, espero que estigueu bé de salut :

Seguim tenint masses excrements de gos als carrers!
Ja fa quasi dos anys, aquesta AVCC va aconseguir instal·lar uns quants senyals de grans dimensions, uns demanant civisme i altres informant de les sancions previstes en la normativa municipal (adjuntem fotografies). Vàrem escollir punts estratègics; bé per la seva ubicació o per la gran concentració d’excrements. Els resultats van ser ben visibles ràpidament i la situació va millorar considerablement, però els darrers mesos s’aprecia un relaxament preocupant.

Sou molts els veïns que m’heu adreçat el vostre malestar i enuig per la situació i el fet d’estar cada dia recollint caques de gos de la vorera de casa.
Des d’aquí fem una enèsima crida als propietaris per bé que respectin les mínimes normes de convivència, civisme i respecte envers la resta de veïns.
Esperem anar sensibilitzant els propietaris incívics i poder conviure tots en un barri net i respectat per tots els veïns.

Per altre banda els darrers mesos també hem rebut diverses queixes de veïns per els lladrucs de gossos en horari nocturn. Animalons que els seus responsables deixen fins ben tard al jardí o bé massa d’hora al matí, i alguns casos en que la mascota passa tota la nit a l’exterior. Recordem que la normativa municipal sobre tinença d’animals preveu uns drets, unes obligacions i unes limitacions. Segons aquesta els gossos han de romandre dins l’habitatge entre les 22h i les 8h, estant del tot prohibit que bordin a l’aire lliure dins aquest tram horari. Cadascú de nosaltres tenim uns horaris diferents, uns ens llevem a les 5h30 i altres a les 8h o quan els hi demani la seva vida, però hem de respectar les hores de descans dels nostres veïns. Seria bo que tots respectéssim aquests hàbits de bon veïnat; la bona convivència és molt important i agradable, però a vegades demana petits esforços i gestos solidaris. Preguem, si us plau, obreu tots en conseqüència.

Tots els que estimen els gossos tenim drets i deures envers els nostres animals però també amb els nostres veïns. No podem posar els uns per davant dels altres.

   

 

 

 

 

 

 

 

 

Durant mesos us he estat escalfant el cap amb les caixes de telecomunicacions propietat de Movistar que estaven en mal estat, amb els cables i connexions a l’abast de tothom. Vàrem estar lluitant una solució des del mes de maig del 2020 fins la seva reparació (en tan sols dues hores) el dia 18 de gener del 2021.

Van ser quasi nou mesos de persecució i perseverança per aconseguir tapar les connexions de les caixes.

Dons quina llàstima, que poc dura la feina ben feta. Avui 19 de setembre la meitat de les caixes reparades tornen a estar trencades, amb les tapadores obertes i el cablejat i connexions a l’aire i accessibles : llàstima.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Victor ARNAU
President

victor@cancamp.cat
www.cancamp.cat

AVCC

Sobre el autor

Can Camp Editor administrator