Abril 2022

PorCan Camp Editor

Abril 2022

Benvolguts veïns, espero que estigueu bé de salut.

Ens diuen que la Covid ha passat i és historia però us seguiré desitjant salut ja què és de les coses més importants de la vida.

Avui és 21 de març del 2022, el dia d’avui celebrem moltes coses.

Per exemple és el dia de tancament del Diari de l’Ametlla d’abril, data límit per remetre el nostre escrit.

El 21 de març també celebrem el Dia Internacional dels Boscos. El seu principal objectiu es crear consciencia de la importància de cuidar i preservar totes les àrees forestals del planeta i assegurar la supervivència de totes les especies.

Avui també celebrem l’entrada de la primavera a l’hemisferi boreal i la tardor a l’austral.

El 21 de març també es celebra el Dia Mundial de la Marioneta o també anomenat Dia Mundial de la Titella o Títere.

Avui 21, també he decidit no publicar el nostre escrit mensual que ja fa dies està redactat i substituir-lo per aquesta breu reflexió.

Des de l’Associació de Veïns de Can Camp volem recordar el tarannà i manera de fer d’aquesta Junta Directiva : conciliador, negociador, comprensiu, molt insistent i perseverant, raonem el perquè del tot plegat. No ens limitem a reclamar o exigir i esperar resultats. No ens agrada convocar protestes  al carrer ni publicar als diaris comarcals per expressar queixes o malestar. Preferim negociar-ho directament amb la Casa Gran i “rentar la roba bruta a casa”. Ens preocupem de realitzar un seguiment com cal de tots els temes que duem entre mans, sempre des de la més estricta educació i respecte per les institucions, els càrrecs electes i tècnics municipals : en definitiva les persones.

Un cop recordat tot aquest rotllo, he decidit no entrar al joc dels escrits agressius, violents, desagradables d’escriure i a vegades de llegir. Les relacions veïnals i la vida han de ser planeres.

La vida en realitat és molt senzilla, malauradament son els essers humans que la compliquen.

Seguirem treballant pel bé del nostre barri amb perseverança i elegància. Esperem algun dia veure els resultats i poder derrotar aquesta cultura nacional tant instaurada de “a qui més crida més li donen”.

Diàleg i respecte, però amb resultats si us plau.

Feliç primavera a tothom i una abraçada.

 

Victor ARNAU
President

victor@cancamp.cat
www.cancamp.cat

AVCC

Sobre el autor

Can Camp Editor administrator