Qui Som

Junta directiva:

Actualment la Junta està formada per 4 persones, El Sr. Victor Arnau (Carrer Mimosa) com a President, el Sr. Jacques Van Berwaer (Carrer Ombú) com a Vicepresident, la Sra. Carolina Urgelles (Carrer Llorer) com a tresorera i el Sr. Cristian Ibars (carrer Olivera) com a vocal.

Aquest equip, treballant amb constància i il·lusió durant dos anys ha transformat i modernitzat l’Associació; millorant la seva representativitat, la seva capacitat d’actuació i per fent-la més visible i accessible als veïns del barri.

Segueix amb la seva tasca de servei pel conjunt dels veïns del barri de Can Camp.

 

Victor

Victor Arnau

Veí de Can Camp des de que vaig néixer, al 1968. Primer com a estiuejant i caps de setmana i ja fa mes de 25 anys com a resident permanent. He estat 5 anys part de la Junta Directiva de l’Associació de Veïns de Can Camp, com a Vicepresident i duc 5 anys com a President. Sempre he estat vinculat i implicat en el Barri de Can Camp i en el poble de L’Ametlla. Soc soci de l’Associació des de que vaig néixer, fa 53 anys. El meu avi, Jaume Arnau Pericàs, va ser un dels membres fundadors de l’Associació de Veïns de Can Camp. I ves per on, ara m’ha “tocat” a mi.

victor@cancamp.cat

607 266 994

Jacques Van Berwaer

Nascut a Brussel·les al 1967 i resident a L’Ametlla des de 1969, la família Van Berwaer Tintoré va construir la seva primera residencia a Can Camp, al carrer Atzavara, a principis dels anys 70, tot just quan la urbanització començava la seva construcció. Després d’un periple per diferents països, torno a Can Camp l’any 2003 de forma definitiva. Enginyer de formació i empresari dedicat al sector del tractament d’aigües residuals, la inquietud per mantenir i garantir l’essència del nostre barri, el seu caràcter residencial i la seva qualitat de vida, es tradueix per la meva adhesió a l’Associació de Veïns de Can Camp i a posteriori, l’any 2015, per la meva participació a la Junta de l’Associació. Des del convenciment que aquest tipus d’organització veïnal permet d’assolir els objectius col·lectius de manera més eficaç en front de les institucions (manteniment i neteja dels carrers, accés a la informació que afecta al barri, seguretat,…), visualitzo l’Associació de Veïns de Can Camp com una eina al servei dels veïns.

Carolina Urgellés Salvadó

Vaig néixer el 7 d’abril del 1965.  Sóc secretària de direcció de professió i treballo en un despatx d’advocats a Barcelona.  La meva vinculació amb Can Camp podríem dir que es remunta a l’any 1972, quan el meu pare va comprar les parcel·les als propietaris dels terrenys, per fer-hi la torre.  A partir de llavors va començar la meva història amb el barri. Sempre he estat estiuejant, però això no m’ha frenat gens a l’hora de formar part de l’associació.  M’hi vaig involucrar cap a l’any 20xx i segueixo ajudant i donant un cop de mà sempre que puc. Primer com a secretària i ara com a tresorera. Des d’aquí vull animar a tothom a formar-ne part de la mateixa ja que ho considero de cabdal importància per tots els beneficis que això comporta, units fem més força davant les institucions i aportem més idees a l’hora d’introduir millores, al igual que per fer barri, conèixer-nos millor i ajudar-nos en la resolució de problemes que, de forma individual, són molt més difícils. No vull acomiadar aquesta presentació sense dedicar unes paraules de reconeixement a l’anterior President de l’Associació, en Ramon Barrio Ugartemendia, una persona entranyable i molt compromesa, que ha treballat molt intensament i que, sense la seva tasca, ara no seriem on som. I li vull agrair públicament en aquest espai.

Cristian Ibars

Vaig néixer al 1973 a Barcelona, i estic vivint a l´Ametlla des de fa 17anys, i a Can Camp des de fa 12. Estic casat i tinc 2 fills que van a l´escola Bertí. Em sento molt vinculat al poble i especialment al barri de Can Camp des que vàrem arribar-hi.
Com a Associació, identifiquem el que preocupa als nostres veïns i treballem per tal de buscar-hi solucions, estar a l´associació em permet contribuir a millorar el benestar del nostre barri.